Ingvartsen foran længere pause

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FCN-angriber Marcus Ingvartsen har gennemgået en mindre meniskoperation og vil være ude af spillet i et par måneder.

FC Nordsjælland må se bort fra Marcus Ingvartsen i de næste to måneder. Den 20-årige angriber gennemgik i går en vellykket operation for en mindre meniskskade i knæet, og han går fra i morgen i gang med genoptræningen. Marcus ventes dog først kampklar igen til maj.

Marcus Ingvartsen har i længere tid døjet med smerter i knæet og været på skånekost ved træningen. Derfor måtte han også melde fra til turen til Tyrkiet med Danmarks U/21 landshold i januar.

FC Nordsjællands cheffysioterapeut Jacob Penalver siger:

– Operationen på CFR Hospitaler er gået godt som forventet. Man fandt en mindre meniskskade i knæet, og den er nu ordnet, så Marcus kan starte genoptræningen. Vi forventer, at han vil være kampklar igen om 10-12 uger.

Marcus Ingvartsen er ved godt mod efter operationen:

– Det er dejligt at få det ordnet og få klarhed over, hvad der gav smerterne i knæet. Det er nu ordnet på en god måde, og uvisheden er væk. Så kan jeg koncentrere mig om den plan, der er lagt for min genoptræning.

– Nu kan jeg arbejde mod at blive klar igen uden at skulle tænke over, hvad der er galt, og jeg ser frem til en god genoptræning. Mit mål er at komme tilbage i 100% form, så jeg kan være med i nogle af kampene sidst i sæsonen.