God sidste test for U/19 og U/17

Kategorier

Begge FCN-mandskaber vandt lørdagens træningskamp i Malmø. U/19 sejrede 4-0 og U/17 4-2.

Både FCN U/19 og U/17 har på lørdag forårspremiere i Ligaen på hjemmebane mod AGF, og for begge mandskaber blev den sidste testkamp på udebane mod Malmø særdeles positiv.

Træningskamp U/19: Malmø-FCN 0-4 (0-2)
FC Nordsjælland var dominerende kampen igennem og fordelte de fire mål ligeligt mellem de to halvlege. Lucas Haren og Jakob Johansson bragte FCN foran 2-0 før pausen, og Det var også Jakob Johansson, der øgede til 3-0 i 2. halvleg, inden et svensk selvmål lukkede festen til 4-0.

– Jeg synes, det var vores bedste træningskamp, og vi gjorde mange ting rigtigt. Hele holdet havde det udtryk, som vi gerne vil have og arbejder på i det daglige, siger U/19 cheftræner Morten Karlsen.

FCN fører U/19 Ligaen med 29 point for 11 kampe, og forårssæsonen indledes hjemme mod AGF på lørdag kl. 14.00.

Træningskamp U/17: Malmø-FCN 2-4 (1-1)

Det tog lidt tid at finde rytme i spillet for FCN, men efter et kvarter begyndte det hele at fungere, og FCN dominerede resten af 1. halvleg. Magnus Kofod bragte FCN foran på oplæg fra Oliver Angus, men kort efter fik Malmø udlignet, og stillingen ved pausen var 1-1.

FCN fortsatte de gode takter efter pausen, selv om der efter udskiftninger kun var to årgang 99 spillere på banen. Resten var årgang 00 eller 01. Mathias Jørgensen bragte FCN foran 2-1, og selv om svenskerne igen fik udlignet, fortsatte de unge tigre jagten på sejren, som blev sikret af Jonathan Kjær og Karim El-Haddouch. Begge igen assisteret af Oliver Angus, der efter 1. halvleg som højre back efter pausen rykkede op på den bagerste midtbaneplads og altså blev oplægger til tre af kampens mål.

– Med tanke på det fokus, vi gik ind til kampen med og de fine relationer mellem spillerne med mange rigtigt unge på holdet, har vi god grund til at være tilfredse med indsatsen, siger U/17 cheftræner Kasper Kurland.

U/17 går ind til forårssæsonen som nr. 2 i Ligaen med 28 point for 13 kampe og spiller hjemme mod AGF på lørdag kl. 16.15.