FCN udlejer Oliver Thychosen

Kategorier

Oliver Thychosen udlejes til Vejle i foråret.

Foto: Boesenfoto.dk

Vejle Boldklub lejer den 23-årige kantspiller i forårssæsonen

Oliver Thychosen spiller forårssæsonen i sin barndomsklub Vejle Boldklub, hvorfra FC Nordsjælland hentede den nu 23-årige kantspiller i sommeren 2013. FC Nordsjælland lejer ham ud for resten af denne sæson.

Sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Vi har sagt ja til en lejeaftale for forårssæsonen, så Oliver kan få noget mere kamptid, end han har udsigt til hos os lige nu. Det handler om spilletid i foråret og med en masse kampe for Vejle, tror vi på, at vi få en endnu stærkere spiller tilbage til sommer.

Oliver Thychosen har spillet 41 kampe for FCN og scoret 4 mål. Han har også deltaget i 14 af efterårets 18 Superligakampe, heraf de 4 i startopstillingen. Han har halvandet år tilbage af sin kontrakt med FCN.

Oliver Thychosen siger om skiftet:

– Jeg har det fantastisk her i FCN, men det er på tide, at jeg får noget mere spilletid. Den kan jeg forhåbentlig få i Vejle i foråret. Jeg jagter at få kampe i benene på højt plan, så jeg kan videreudvikle mit spil. Forhåbentlig kan jeg her i foråret tage endnu et skridt i min udvikling og vende stærkere tilbage om et halvt år.

Inden han i sommeren 2013 kom til FCN stod han noteret for 20 kampe og 3 mål for Vejle.