FCN tæt på super comeback

Kategorier

FC Nordsjælland spillede her til aften den anden træningskamp på træningslejren i Tyrkiet mod ukrainske Karpaty Lviv. Kampen sluttede med 3-2 til ukrainerne, men det var et FCN-hold som virkelig fortjente en udligning til sidst.

Der var skiftet ud på samtlige 11 positioner i forhold til sidste træningskamp, og det betød at det var de helt unge drenge som var i aktion.

Ukrainerne startede kampen bedst uden dog at være rigtig farlige og efter 15 minutter var Godsway Donyoh tæt på at bringe FCN foran med 1-0. Ghaneseren pressede det ukrainske midterforsvar, og det gav Godsway en mulighed, hans afslutning tog stolpen. Da uret rundede det 20 minut var det Karpatys tur til at gøre brug af træværket, et langskud blev sendt af sted og det tog overliggeren og sprang ud i spil igen.

Ukrainerne spillede meget fysisk og sad tæt i duellerne, og det gjorde det svært for FCN-holdet at få spillet til at flyde 100%. 1.halvleg sluttede 0-0 efter en lige omgang hvor ukrainerne startede og sluttede bedst.

2.halvleg skulle modsat første vise sig at blive fyldt med chancer og mål. Der skulle kun gå fem minutter af 2.halvleg før at Karpaty bragte sig foran. En afslutning der mere lignede et indlæg, blev rettet af, og snød indskiftede Peter Vindahl i målet. Kort efter blev det til 2-0 på straffespark, som Vindahl dog havde armen på, men ikke kunne holde ude af målet.

I det 66 minut blev det endnu værre for FCN, da det blev 3-0 til Karpaty som udnyttede passivt FCN-forsvarsspil. Herefter blev der dog sat tryk på FCN-kedlerne, som hurtigt fik reduceret til 3-1. Et flot angreb igennem venstre side tvang en ukrainsk forsvarer til at sende Nicklas Mouritsens indlæg i mål, sikkert sat ind af den ukrainske forsvarsspiller.

FCN pressede nu ekstra på og det gav en ny scoring. Tigerne havde holdt spillet på Karpatys banehalvdel, og Martin Vingaard fandt Emiliano Marcondes inde i feltet. Marcondes svigtede ikke, og med et fladt vristspark sendte han bolden i mål via stolpen til 3-2.

Det gav endnu mere blod på tanden og der opstod mange flere muligheder for FCN til at få udligningen i hus. Det var rigtigt tæt på med kun 5 minutter tilbage. Rámon Rodrígues’ indlæg sprang Gudi over, og Souheib Dhaflaoui drejede rundt om en forsvarer med bolden og var tæt på at overliste målmanden med hans afslutning fra tæt hold.

Kampen sluttede 3-2 til ukrainerne, og FCN mandskabet blev testet mod en god modstander som stillede i stærkeste opstilling.

Kamp facts Karpaty Lviv-FC Nordsjælland:

50 minut: 1-0
52 minut: 2-0
66 minut: 3-0
70 minut: 3-1, selvmål
75 minut: 3-2, Emiliano Marcondes

Opstilling:
Alex Runarsson (46′ Peter Vindahl)
Johannes Ritter (60′ Rámon Rodrígues)
Viktor Tranberg (60′ Pascal Gregor)
Andreas Maxsø (46′ Andreas Skovgaard)
Dominic Oduro (60′ Nicklas Mouritsen)
Christian ‘TK’ Køhler (60′ Gudi)
Collins Tanor (60′ Stanislav Lobotka)
Mathias Jensen (46′ Martin Vingaard)
Adnan Mohammad (60′ Tobias Mikkelsen)
Souheib Dhaflaoui
GOdsway Donyoh (60′ Emiliano Marcondes)