FCN ophæver med Mathias Hebo

Kategorier

Mathias Hebo siger farvel til FCN.

Foto: Boesenfoto.dk

Den 20-årige midtbanespiller er nået til enighed med ny klub

Mathias Hebo har fået ophævet sin kontrakt med FC Nordsjælland, så han kan se frem til mere spilletid, end der var udsigt til hos FCN.

Han er et produkt af FCN Akademi, hvor han både har spillet U/17 og U/19, før han i sommeren 2014 rykkede op i Superligatruppen. Han var i efteråret udlejet til FC Vestsjælland, hvor han var fast mand på holdet.

Sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Det er vigtigt for Mathias Hebos udvikling, at han fortsætter med at få kamptid, og derfor slipper vi ham nu. Han er et rigtigt godt eksempel på alt, hvad FCN står for, både på og uden for banen, og det er således en rigtig FCN ambassadør, vi sender ud af huset. Vi kommer til at følge Mathias og jeg er ikke sikker på, vi har set det sidste til hinanden.

Mathias Hebo siger om skiftet:

– For mig er det alfa og omega at få noget kamptid, og jeg tror, det bliver godt for min udvikling at prøve noget nyt. Jeg har været fantastisk glad for at være i FCN. Det har været en meget lærerig tid, som jeg er taknemmelig for.

– Jeg har prøvet at vinde både guld og sølv i U/19 Ligaen, fået U-landskampe og masser af erfaring fra min tid med Superligatruppen. Så jeg føler, jeg har fået en hel masse med i bagagen til at tage skridtet videre i karrieren, og det glæder jeg mig til, siger Mathias Hebo.

Mathias Hebo er noteret for 7 førsteholdskampe for FC Nordsjælland.