FCN Inspirationstræning i Slangerup

Kategorier

En flok tændte drenge til FCN Inspirationstræning i Slangerup.

En flok tændte drenge årgang 04/05 i Slangerup OIF fik ny inspiration, da et par FCN trænere tirsdag var på besøg i klubben

Det var nogen spændte og forventningsfulde drenge fra årgang 04/05, der mødte talstærkt op til træning tirsdag aften på banerne i Slangerup. Træningen blev nemlig gennemført af et par trænere fra FC Nordsjælland.

SOIF er én af de mange samarbejdsklubber i Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN), og her tilbydes alle at få glæde af FCN Inspirationstræning henover sæsonen, hvor en eller flere af FCN uddannede ungdomstrænere varetager træningen.

Der arbejdes efter fastlagte træningstemaer, som præsenteres i FSN-klubberne. Det er vigtigt for FCN at komme ud i samarbejdsklubberne for at møde spillere og trænere, og igennem inspirationstræning at skabe glæde og oplevelser for spillerne samt fodboldfaglig viden og inspiration for trænerne.

Træningen er målrettet klubbernes ungdomsafdeling, og FSN opfordrer klubbens trænere, ledere og forældre til at overvære træningen og lade sig inspirere. Det er muligt for hold på alle niveauer at få en FCN Inspirationstræning ud i deres klub.

Ønsker dit hold eller årgang en FCN Inspirationstræning, så kontakt venligst Fodbold Samarbejde Nordsjælland. Det giver et godt udbytte, og formand for SOIF Fodbold, Kristian Bloch, har denne vurdering af besøget i Slangerup:

– Inspirationstræningen giver spillere og trænere en god mulighed for at se,  hvad og hvordan der skal trænes, hvis man vil have det maksimale ud af træningen. Vores trænere hæftede sig særligt ved det fokus, der er på detaljerne i spillet og det tempo, øvelserne bør gennemføres med.

– Der er ingen tvivl om, at besøg som dette giver et løft til den daglige træning. Det er klart, at drengene er ekstra klar, når der står et par trænere i FCN træningsdragter, og de får ret hurtigt fornemmelse af, at de kan meget, men at der også er meget mere at lære. Det er vigtigt, at børnene føler, de udvikler sig. Det er helt afgørende for at fastholde børn og unge på fodboldbanen, siger Kristian Bloch, SOIF Fodbold