FCN går nye samarbejdsveje

Kategorier

FCN-bestyrelsesformand Tom Vernon og Stefan Ladeby, bestyrelsesformand for Klintsøgaard trykker hånd på et godt samarbejde.

FC Nordsjælland og Idrætsefterskolen Klintsøgaard ved Nykøbing Sjælland indgår samarbejdsaftale med store gensidige muligheder og perspektiver

FCN har mange fodboldklubber i FSN netværket, og nu prøver FCN også at gå nye veje med samarbejdsaftalerne. Der er netop skrevet kontrakt med Idrætsefterskolen Klintsøgaard som en spændende samarbejdspartner, der åbner for nye muligheder.

FCN og Klintsøgaard har efter flere møder og besøg hos hinanden fundet nogle unikke vinkler på samarbejdet, der kan være til stor glæde for begge parter. Og for de øvrige klubber i Fodbold Samarbejde Nordsjælland.

Idrætsefterskolen Klintsøgaard har de faciliteter, der gør det interessant for alle FSN klubber at placere træningsophold med overnatninger i det dejlige område i det nordvestsjællandske, hvor der rådes over tre 11-mandsbaner, to græs og én kunst, en hal, træningscenter og mange andre dejlige inden-/udendørs aktiviteter.

Samarbejdet betyder, at FCN får besøg af Klintsøgaard i Farum Park til de mange tilbud i FSN netværket, og idrætsefterskolens fodboldlinje vil komme på træningsophold. Der bliver desuden FCN Inspirationstræning, både på idrætslinjen og på Klintsøgaards nyoprettede Miniakademi. Alle elever på fodboldlinjen får ligeledes mulighed for at få et FSN kort, som giver dem mulighed for at se Alka Superligakampe i Farum Park.

FC Nordsjællands bestyrelsesformand, Tom Vernon, siger:
– Aftalen er en understregning af de fælles værdier og det ansvar, både vi og Klintsøgaard tager for at skabe hele mennesker, hvor fællesskab, fodbold og uddannelse går op i en højere enhed.
– Vi ser det som en spændende ny mulighed for at samarbejde mere bredt og ikke kun med fodboldklubber i FSN netværket. Her er en oplagt medspiller i undervisningsmiljøet, hvor begge parter har meget at tilbyde hinanden.

Klintsøgaards bestyrelsesformand, Stefan Ladeby, siger:
– Livet handler om oplevelser, og det er lige præcis, hvad vi og FCN kan tilbyde unge mennesker med det her samarbejde. Vores værdier og tilbud er meget ens. Forskellen er blot, at vi har eleverne hele døgnet.
– Vi er også stolte af, at vi nu har indgået et samarbejde med en Superligaklub og kan få alle de muligheder, det giver, siger Stefan Ladeby, der selv er tidligere elev på Klintsøgaard.

Idrætsefterskolens forstander, Ib Kristensen, ser også frem til samarbejdet med FCN:
– Vi er utrolig glade for aftalen og de gode relationer, vi har fået til mange personer i FCN omkring samarbejdet. Der er klare paralleller mellem den udvikling, vi som skole og FCN som fodboldklub, tilbyder, og vi arbejder begge på at skabe hele mennesker. Det fodboldfaglige og mentale kombineres, og vi sætter præg på ungdommen.

Læs mere om Idrætsefterskolen Klintsøgaard HER