FCN møder foråret med masser af team spirit

Kategorier

Efter en vellykket træningslejr i Tyrkiet glæder FC Nordsjællands spillere sig til at komme i kamp om vigtige point i Alka Superligaen

FC Nordsjællands spillere kom retur fra 12 dages intensiv træning i Belek i Tyrkiet sent mandag aften, og efter en enkelt hviledag tirsdag, gik det i går løs i Farum Park med forberedelserne til forårspremiere på søndag kl. 13.00 i Viborg.

Det kribler i spillerne efter a komme i gang med turneringen igen, og fcn.dk har bedt tre af spillerne om at komme med deres vurdering af udbyttet fra træningslejren, holdets aktuelle form før mødet med Viborg og perspektiverne for foråret:

“Gudi” Thórarinsson:

– Vi har haft en hård og rigtig god gang træning under hele opholdet i Tyrkiet. Og så har der som sædvanlig på sådan en lejr været mere tid til det taktiske, så det er bedre på plads nu. Det sociale på sådan en tur har også stor værdi.

– Jeg synes, vi er klar til kamp mod Viborg på søndag. Det har været en lang ventetid, og vi har glædet os. Der er altid noget specielt over den første kamp efter en lang pause.

– Jeg har altid høje forventninger til både mig selv og holdet, men der er ikke nogen specifik målsætning for hele foråret udover udvikling. Vi tager helst én kamp af gangen.

David Moberg Karlsson:

– Jeg synes, træningslejren har gjort mig stærkere. Vi har bygget meget på som hold og haft tid til at lære de nye at kende. Både på og udenfor banen.

– Vi har arbejdet hårdt i hele optaktsfasen og skal nu bare have de sidste taktiske ting på plads. Så er vi klar til at møde Viborg. Vi er godt rustet som et team til opgaven.

– Det er altid et mål at hente mange point, og vi skal vise, vi kan vinde over de andre midterhold. Det kræver, at vi ikke lukker så mange dumme mål ind. Vi skal være mere konstante i vores spil i foråret, og jeg forventer mange lige kampe.

Tobias Mikkelsen:

– Der er skiftet ud, så det er helt andre folk end sidst, jeg var her, men træningslejren har gjort, at jeg lært alle bedre at kende. Det er altid meget givende, når man går op og ned af hinanden i så mange dage. Vores sammenspil er blevet bedre, og vi har fået mere styr på det fælles presspil.

– Vi er der, hvor vi skal være lige før en premiere. Fysisk er vi helt klar efter at have trænet hårdt, og det så rigtig fint ud i træningskampene. Vi er klar til at arbejde for hinanden og stå sammen som et team.

– Jeg forventer, at vi præsterer som hold og får vundet nogle kampe. Jeg ved godt, at jeg som erfaren spiller har en lidt ny rolle på holdet i forhold til sidst, jeg var i klubben. Det er spændende, og det skal jeg lige vænne mig til. Jeg vil gøre alt for at bidrage med at score mål og skabe målchancer. Og at vi står sammen som hold.

Kampen søndag i Viborg kl. 13.00 vises på Eurosport 2.