Tre FCN-spillere i aktion på U/21 landsholdet

Kategorier

Gregor og Maxsø er klar til OL kvartfinale

Pascal Gregor og Emiliano Marcondes var med fra start og Mads “Mini” fik debut i 2. halvleg, da Danmarks U/21 landshold spillede 0-0 med Ukraine

Efter en lang og besværlig tur mandag til Belek i Tyrkiet har det danske U/21 landshold fået optimale forhold til de første træninger og den første testkamp, som blev afviklet allerede i eftermiddag mod Ukraine på en virkelig god bane.

Danmark leverede en fin indsats mod Ukraine, men desværre forblev kampen målløs, selv om danskerne tilspillede sig mange målchancer. Den største på et straffespark begået mod debutanten fra HB Køge, Kasper Pedersen, i det 38. minut, men Andrew Hjulsager brændte det frie skud fra 11 meter pletten.

FCN-spillerne Pascal Gregor og Emiliano Marcondes var begge med fra start, og det samme skulle Andreas Maxsø også have været, men han måtte desværre efter opvarmningen opgive at deltage i kampen. Pascal Gregor  kunne som centerforsvarer glæde sig over, at Ukraine stort set blev holdt fra målchancer, og Pascal Gregor spillede som én af kun fire spillere hele kampen.

Emiliano Marcondes blev skiftet ud i pausen, hvor landstræner Niels Frederiksen foretog hele fire udskiftninger og to mere efter en time. Med knap 20 minutter tilbage af kampen kom FC Nordsjællands Mads “Mini” Pedersen også på banen til debut som venstre back i stedet for Kasper Pedersen.

Det var en kamp med stor intensitet, og danskerne leverede en energisk præstation, der burde have givet en sejr. Træningslejren er en forberedelse af det hold, der til marts skal i gang med de første U/21 EM kvalifikationskampe, og opholdet i Tyrkiet sluttes af med endnu en testkamp mandag 25. januar mod Wolfsburgs U/23 mandskab.