U/19 bygger videre på det gode efterår

Kategorier

FC Nordsjælland er ubesejret i U/19 Ligaen og er på vej mod medaljer for fjerde sæson i træk.

FCN U/19 har allerede fuld fart på træningen frem mod en særdeles spændende forårssæson, hvor det både gælder om som hold at forsvare topplaceringen i Ligaen og at udvikle spillerne og gøre dem klar til seniorfodbold. U/19 har i flere år været fast leverandør til Superligatruppen, og sådan skal det fortsætte.

FCN gik gennem efterårssæsonen som ubesejret med ni sejre og to uafgjorte kampe og starter foråret ude mod AaB lørdag 5. marts. De 29 point har givet FCN toppositionen ved vinterpausen med FCM og Esbjerg lige efter, mens AaB indtager 4. pladsen i rækken.

Der er god grund til at tro på, at FCN U/19 sikrer medaljer for fjerde sæson i træk. Guldet i 2013 er blevet fulgt op af sølv de seneste to år, men det kræver en optimal præstation igen i foråret, hvor FCN skal har udekamp mod alle de nærmeste rivaler i toppen.

For FCN og cheftræner Morten Karlsen er fokus også især på spillernes udvikling:

– Det har her i foråret vores højeste prioritet at få spillerne gjort klar til seniorfodbold. Emre Mor er allerede trådt igennem nu, og flere skal blive klar til Superligaen i løbet af foråret.

– Som hold går vi efter at holde samme høje niveau som i efteråret. Så må vi se, hvad det rækker til. Det er et stort cadeau til hele klubben, at U/19 igen i år har fået et materiale, der kan spille med helt fremme i toppen, siger Morten Karlsen.

U/19 truppen planlægger efter, at optaktsfasen foregår herhjemme. FCN spiller første træningskamp på fredag, og hele programmet for U/19 træningskampene ser således:

Fredag den 22/1 kl. 20.15 mod Norrköping i Farum Park
Lørdag den 30/1. Kl. 14.00. HB Køge U/19
Tirsdag den 2/2 kl. 18.00. AB 2. div. i Farum Park
Torsdag den 11/2 kl. 18.00. B 93 2. div. i Farum Park
Lørdag den 20/2 kl. ?? mod Malmö FF U/19 i Malmø