U-holdene i gode test mod Brøndby

Kategorier

FCN Akademi havde i sidste weekend arrangeret træningskampe mod Brøndby for U/13, U/14 og U/15, og det var meget lærerigt

I løbet af vinter halvåret har U/13, U/14 og U/15 mange kampe, hvor de møder de samme stærke hold fra Danmark, Sverige og Tyskland den samme dag. Det har klubben valgt at gøre, da det i trænergruppen danner grundlag for nogle gode faglige snakke på tværs af holdene og under fælles ledelse af T+ træner Kenneth Rasmussen.

I sidste weekend var det Brøndby, som drengene skulle møde og på forhånd, havde trænerteamet talt om nogle ting i vores spillestil, som vi skulle være særligt opmærksomme på. Herunder det opbyggende spil overfor højt pres, samt aggressiviteten i vores eget 1. pres

U/13 kampen endte 3-0 efter en kamp, hvor drengene var dygtige til at erobre bolden højt på banen og efterfølgende blive farlige. Vores omstillinger samt evnen til, at komme til chancer var på et fint niveau gennem hele kampen, men fremadrettet skal vi arbejde på at være mere dominerende med bolden og kunne hvile med den. Samt have flere strenge at spille på i vores offensiv.

U/14 kampen endte 2-0 efter dagens bedste præstation. Drengene var rigtig dygtige til, at spille bolden forbi modstanderens høje pres og kom frem til flere store chancer. Desuden formåede holdet, at holde modstanderen væk fra store chancer. Gennemgående for kampen var, at alle drengene viste en energi som vi har savnet lidt de seneste kampe og derudover var vores presspil bedre end det har været længe. Vi skal som tilfældet var i de andre kampe blive bedre til, at skabe ro i vores spil og holde bedre fast i bolden, samt have en større udnyttelsesprocent når vi kommer frem til store chancer.

U/15 kampen endte 6-1, hvilket ikke var et helt retvisende billede af kampens forløb. Drengene fra Farum havde inden kampen haft fokus på, at spille sig ud af det høje pres samt, selv ligge et aggressivt pres. Dette virkede mildest talt ikke særligt godt og der skal vi tilbage på træningsbanen og arbejde målrettet videre med disse faser af spillet. Det skal siges til drengenes ros, at der efterhånden er opbygget en fin vinderkultur og vores evne til at blive farlige efter erobring er på et ganske højt niveau.

I den kommende weekend venter AB Tårnby og Malmø for alle 3 årgange.