Tranberg: Gælder om at gribe chancen

Kategorier

Viktor Tranberg med front til jubler sammen med kammeraterne over scoringen til 4-2 mod Elfsborg.

(Foto: Boesenfoto.dk)

En hel stribe af talenterne fra U-afdelingen fik chancen i 2. halvleg af fredagens træningskamp mod Elfsborg, og de fik vist det store potentiale i FCN Akademi

Det var et rent U/20 mandskab, FCN-træner Kasper Hjulmand sendte på banen til 2. halvleg af træningskampen mod et noget mere rutineret svensk mandskab. Men de unge FCN-drenge gjorde det godt og ændrede kampbilledet fra 2-2 ved pausen til en sikker 4-2 sejr, hvor der stort set ingen chancer blev givet væk til de svenske gæster.

Centerforsvaret bestod af makkerparret fra U/19, Andreas Skovgaard og Viktor Tranberg, og sidstnævnte udtalte efter kampen stor glæde over at få den udfordring:

– Det er altid sjovt at prøve kræfter mod ældre spillere og en modstander, der spiller noget anderledes, end vi er vant til. Svenske hold spiller på en anden både og mere fysisk.

– Jeg synes, det var en god oplevelse, og vi stod godt sammen som hold. Og vi undgik mange fysiske dueller ved at spille hurtigt med bolden. Det betød også meget for vores spil, at alle relationerne næsten var der med det samme, fordi vi kender hinanden så godt fra U-holdene, Det giver en masse skarphed, at vi kan spille hinanden på den rigtige måde.

– Det var en fornøjelse at prøve, og det gælder jo om at gribe chancen, når man får lov at vise sig frem i seniorsammenhæng. Det var bare at give den gas. Det er her i foråret, vi U/19 spillere for alvor skal vise, at vi kan og vil være med omkring Superligaen, siger Viktor Tranberg.

Han var i efteråret med til samling omkring U/19 landsholdet, som han også har fået debut på, men han kom ikke med i den DBU-trup, der netop nu er på januartur til Tyrkiet. Viktor Tranberg og resten af det succesrige U/19 mandskab i FCN kan i stedet glæde sig over mulighederne for at vise sig frem med Superligaholdet og på den måde styrke forberedelserne til forårets forsvar af førstepladsen i U/19 Ligaen.