Pascal: Dejligt at spille med holdet igen

Kategorier

Gregor og Maxsø er klar til OL kvartfinale

U/21 landsholdets tur er slut, og FCN har næsten alle mand samlet igen ved træningen. Lørdag venter to træningskampe i Farum Park

– Vi har haft nogle rigtig gode dage med U/21 landsholdet i Tyrkiet, men det er også dejligt at være hjemme igen og træne sammen med hele FCN-truppen. Og dejligt at spille kamp med holdet her igen på lørdag.

Sådan lyder det fra Pascal Gregor, mens han godt pakket ind mod blæsten puster ud efter dagens træning i Farum Park.

– Vinden bider lidt, men den er frisk, og der var heller ikke så varmt i Tyrkiet, så det er ikke den vilde forskel, konstaterer Pascal Gregor, der kan glæde sig over at være én af de meget få spillere, der fik fuld spilletid i begge testkampene med U/21 landsholdet.

– Det var en god tur, og det gik, som jeg havde håbet på. Jeg har fået en masse kamptræning i benene med to gange 90 minutter. Det føles godt, og jeg synes, det tegner lovende med det nye U/21 landshold frem mod de første EM-kvalifikationskampe, siger Pascal Gregor.

Han kan nu se frem til træningskampene lørdag i Farum Park, hvor FCN stiller to hold til mødet med Roskilde kl. 13 og med Helsingør kl. 15. Der er naturligvis fri adgang til kampene i Farum Park med indgang ved A-tribunen.