Nyt setup fremmer udviklingen for U/10

Kategorier

FC Nordsjællands moderklub, Farum Boldklub, startede sidste sommer et nyt setup omkring U/10 holdet, med 3 faste trænere samt FCN Akademi trænere tilknyttet projektet.

På den måde er der i dag ekstra fokus på at dygtiggøre drengene teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Der bliver 3-4 dage ugentligt, arbejdet hårdt og målrettet med drengene, hvilket så småt begynder at bære frugt.

De 3 trænere fra Farum Boldklub, Martin Elgaard, Martin Schjørring og Kasper Westberg, har alle deltaget i FC Nordsjællands træneruddannelse samt gennemført diverse kurser i DBU regi.

Desuden har FC Nordsjælland også henover vinteren, tilført træner assistance i form af deltagelse og supervision af træningen. Der bliver virkelig lagt stor vægt på at dygtiggøre drengene i klubbens i forvejen stærke talentsetup.

T+ træner i FCN, Kenneth Rasmussen, siger:

– Talentudvikling er moderklubben Farum Boldklubs samt FC Nordsjællands kerneværdi og en vigtig del af vores DNA. Derfor ligger det os meget på sinde, så tidligt som muligt, at skabe et stærkt udviklingsmiljø for vores yngste og mest udviklingsparate spillere.

– Vi har gennem flere år arbejdet elitært ned til og med U/11, og nu er U/10 så også kommet indunder talentparaplyen. Vi mener, at den aldersrelaterede og målrettede træning gør, at vi kan ramme spillerne endnu bedre i forhold til det sted, hvor de er mest modtagelige for læring.

– Og samtidigt med særligt fokus på én af vores grundværdier, GLÆDE, at fremme en træningsparathed, både her i klubben og selvtræning udenfor klubregi, siger Kenneth Rasmussen.