Mtiliga: De unge puster os i nakken

Kategorier

FC Nordsjælland spillede fredag eftermiddag første træningskamp mod svenske IF Elfsborg, og her snuppede FCN-holdet en 4-2 sejr. Anfører Patrick Mtiliga spillede de første 45 minuttet, og de sluttede 2-2 efter at FCN var startet som lyn og torden på mål af Martin Vingaard og Tobias Mikkelsen.

2.halvleg var der skiftet helt rundt, og det var de helt unge drenge der fik lov til at spille. De spillede hurtigt og brugte deres 45 minutter på at vinde 2-0. Det gav altså en samlet sejr på 4-2, og de unge drenge imponerede anføreren.

– Det var de unge som løb af med sejren i dag, og det er godt. Det betyder at vi alle sammen bliver nødt til at give os lidt ekstra, så man kan roligt sige at de unge drenge puster os i nakken. Det har vi godt af, fortæller en smilende anfører.

Hør mere Mtiliga i interviewet ovenfor.