Mtiliga: Børnenes stærke karakter er imponerende

Kategorier

Patrick Mtiliga er i øjeblikket på besøg på Right to Dream-akademiet i Ghana, og FCN-anføren har fået et rigtig positivt indtryk af de mange elever, der har taget imod ham med åbne arme. Især børnenes stærke karakter og personlighed imponerer Mtiliga.

– Vi er blevet vist rundt på akademiet af tre af eleverne. De var mellem 13-15 år, men deres personlighed og modenhed var helt overvældende. De er enormt nærværende og veltalende, så jeg kan virkelig godt fornemme, at der bliver arbejdet målrettet med elevernes karakter her på akademiet, fortæller Patrick Mtiliga.

– En anden ting, der også siger en hel del om deres ambitioner og målrettethed hernede, er børnenes evne til at lære dansk. De har kun haft dansk 1-2 gange, og de kan allerede sige forskellige ting, så det er jeg også ret imponeret over.