Kofi Annan besøgte Right to Dream

Kategorier

Kofi Annan sammen med alle de studerende på Right to Dream fodboldakademiet i Ghana tilbage i 2016.

Den tidligere generalsekretær for FN har besøgt fodboldakademi i Ghana, og han gav de studerende gode råd med på vejen ud i livet.

FC Nordsjællands nye bestyrelsesformand Tom Vernon har gennem mange års arbejde skabt det velfungerende fodboldakademi Right to Dream i Ghana, som FCN fremover også kommer til at arbejde tæt sammen med.

Right to Dream har ikke blot som formål at skabe fremragende fodboldspillere, men også at give børn i Afrika en god uddannelse og ny muligheder i livet. Til det formål er rollemodeller meget vigtige, og én af de virkelig fantastiske rollemodeller for afrikanske børn har netop beæret Right to Dream med et besøg.

Den tidligere generalsekretær i FN, Kofi Annan, kom på besøg og efter en rundvisning på Right to Dream talte Kofi Annan til alle akademiets studerende og delte ud af sin livserfaring. Kofi Annan kom med mange gode råd til de afrikanske børn, der drømmer om og kæmper for en tilværelse i fodboldens verden eller i gode jobs i eller udenfor Afrika.

Kofi Annan fortalte blandt andet om det at være leder og de udfordringer og ofre, han selv havde oplevet i kampen for at opnå sine mål. Hans betydning for udviklingen af det afrikanske kontinent og anstrengelserne for at skabe fred og fællesskab har skabt beundring verden over.

Det har også gjort Kofi Annan til en fantastisk rollemodel for afrikanske børn, og hans besøg hos Right to Dream spreder meget ære over det anerkendte fodboldakademi i Ghana, som FC Nordsjælland nu arbejder tæt sammen med.

Herunder ses et par billeder mere fra Kofi Annans besøg hos Right to Dream: