FCN igen på træningslejr i lune Tyrkiet

Kategorier

Der planlægges tre træningskampe under træningslejren i Tyrkiet.

FC Nordsjælland har igen i år henlagt de sidste sæsonforberedelser til Belek i Tyrkiet i dagene fra 11. til 22. februar.

På mandag møder hele FC Nordsjællands Superligatrup ind i Farum Park til første træningsdag efter en måneds pause, og her bliver truppen modtaget af Kasper Hjulmand, der gør comeback som cheftræner, og resten af FC Nordsjællands store trænerteam.

Den kun 18-årige Emre Mor er rykket permanent op i Superligatruppen efter at have fået debut i næstsidste kamp før jul ude mod Randers og første kamp i startopstillingen mod Brøndby i sidste kamp hjemme i Farum Park. Og 20-årige Mathias Hebo er retur efter sin udlejning til FC Vestsjælland i efteråret.

Efter en måneds træning under hjemlige himmelstrøg sætter hele Superligatruppen den 11. februar kurs mod Tyrkiet, hvor der er træningslejr frem til 22. februar på samme sted som sidste år. Under træningslejren i Belek er FCN-truppen indkvarteret på Hotel Cornelia Diamond, og der skal spilles tre træningskampe under opholdet i Tyrkiet.

Den ene bliver mod FC Sloboda Tuzla fra Bosnien, mens ukrainske Karpaty Lviv står klar som næste modstander. Tredje kamp er endnu ikke endeligt fastsat.

For fem af FC Nordsjællands spillere vil Belek i Tyrkiet være ekstra bekendt, når de ankommer den 11. februar, for det er samme sted, DBU samler det danske U/21 landshold på årets januartur. Og her har FCN følgende spillere med: Pascal Gregor, Andreas Maxsø, Marcus Ingvartsen, Emiliano Marcondes og Mads “Mini” Pedersen. Altså en fjerdedel af de 20 udvalgte til Danmarks U/21 landshold. De er i Tyrkiet fra den 19. til den 27. januar.

Når FCN kommer retur fra Tyrkiet mandag 22. februar er der kun knap en uge til finpudsning af formen før første Superligakamp ude mod Viborg søndag 28. februar, og forårets første kamp hjemme i Farum Park bliver mandag 7. marts mod FC Midtjylland.