Hør chefens vurdering af første test sejr

Kategorier

Kasper Hjulmand var igen tilbage som cheftræner i Farum Park, og det startede livligt med et sprudlende FCN-hold der hurtigt bragte sig foran 2-0. Derefter kom der knas i maskineriet, og svenskerne fik udlignet til 2-2.

2.halvleg var det skiftet helt ud på holdet og gns. alderen røg helt ned på 19,5 år, det betød dog intet for spillerne. Kombinationerne sad i skabet og kampen sluttede med en 4-2 sejr til FCN.

– Vi spillede gode minutter i starten af kampen, hvor vi så mange af de ting som vi har arbejdet på. Derefter falder vi lidt sammen, og giver for lette mål væk. Og det skal selvfølgelig blive bedre.

– I 2.halvleg så vi nok virkelig stærke relationer i mellem vores unge spillere, og her får vi en opgave med at vælge den rigtige sammensætning. Men det er en stor cadeau til hele klubben, ungdomstrænere og tidligere trænere at der er udviklet spillere som har så gode relationer sammen, fortalte cheftræneren efter kampen.

Hør mere fra Kasper Hjulmand i interviewet ovenfor.