Fire kampe i Farum Park fredag

Kategorier

Superligaholdet spiller årets første træningskamp mod Elfsborg kl. 14, og derefter spiller både U/16, U/17 og U/19 mod IFK Norrköping. Der er fri adgang til det hele.

Vinterkulden bider lidt, men der er varm kaffe i boden under A-tribunen, for alle de, der kommer i Farum Park i morgen fredag, hvor der spilles fire træningskampe i træk. Superligaholdets træningskamp mod Elfsborg kl. 14.00 bliver Kasper Hjulmands første kamp efter sit comeback som cheftræner.

Det bliver også et gensyn med Tobias Mikkelsen i FCN-dress samt første optræden for FC Nordsjælland for et par af de spillere fra Right to Dream akademiet i Ghana, der træner med i øjeblikket. Det bliver spændende at se hele truppen i aktion igen, og der bliver spilletid til dem alle, da Kasper Hjulmand har valgt at stille med et hold til 1. halvleg og et andet hold til 2. halvleg.

Så træk bare i den tykke frakke og mød op ved A-tribunen. Der er fri adgang både til Superligaholdets kamp mod Elfsborg og de tre efterfølgende træningskampe i Farum Park: U/16 kl. 16.30, U/17 kl. 18.15 og U/19 kl. 20.15. Alle tre U-hold mod IFK Norköping. Og så er der naturligvis mulighed for service fra boden under A-tribunen.

Hvis man ikke har mulighed for at se FC Nordsjællands træningskamp mod Elfsborg live, kan man også lune sig indendørs og følge den via livestreaming fra FCN TV via et link, vi opretter her på fcn.dk og FC Nordsjællands sociale medier i morgen.