FCN spiller lørdag to træningskampe i træk

Kategorier

Cillins Tanor spiller med trøje nr. 33 og Godsway Donyoh med nr. 31.

Foto: Rie Neuchs

Der er masser af fodbold i Farum Park i morgen lørdag, hvor FCN først spiller en træningskamp mod Roskilde kl. 13 og følger op med en kamp mod Helsingør kl. 15

I sidste weekend startede FC Nordsjælland rækken af træningskampe frem mod forårspremieren søndag 28. februar i Viborg med en 4-2 sejr i Farum Park over Elfsborg. Her blev det kun til 45 minutter til hver FCN-spiller, men i næste test i morgen lørdag spilles der to kampe i træk mod 1. divisionsholdene Roskilde og Helsingør, og så bliver der betydeligt mere kamptid til hver FCN-spiller fra Superligatruppen, selv om der igen suppleres med en række U/19 spillere.

Cheftræner Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet har de danske U/21 landsholdsspillere retur fra turen med DBU til Tyrkiet, og Stanislav Lobotka er også tilbage efter at have været afsted med Slovakiets landshold, så der er en stor trup at arbejde med. Kun Gudi Thórarinsson er i øjeblikket afsted i islandsk nationaltjeneste.

– Vi vil blande holdene lidt. Der skal spilles to kampe, og efter en uges træning mere i benene er vi er klar til at strække spillernes kamptid. Vi bruger naturligvis hele truppen og også en del fra U/19, så vi får set mange spillere mod to gode modstandere.

– Vi kommer også til at skifte noget ud i begge kampe og lave flydende overgang fra den ene kamp til den anden, sådan at forstå, at de, der kommer ind i løbet af 2. halvleg mod Roskilde fortsætter som startere i kampen bagefter mod Helsingør.

– Og så vil vi igen have fokus på de ting, vi har arbejdet meget med i træningen for at se det virke i kamp. Det gælder i forsvaret om at finde de rigtige positioner, og så skal vi arbejde med hurtige reaktioner i både pres- og omstillingsspil, siger Kasper Hjulmand.

Kom i Farum Park lørdag eftermiddag og se de to kampe mod Roskilde kl. 13 og mod Helsingør kl. 15. Der bliver også lejlighed til at se de nye spillere fra Right to Dream akademiet i Ghana, Godsway Donyoh og Collins Tanor, som FCN netop har skrevet kontrakt med.

Der er gratis adgang ved A-tribunen, hvor der også er åbent i boderne.