FCN med til at fejre Gazelle-virksomheder

Kategorier

Erhvervskonsulent Flemming Ipsen gør sammen med FCN-direktør Ole Palmå og Mikael Boutrup, formand for Furesø Erhvervsforening klar til prisoverrækkelse.

Foto: Martin Warming, Furesø Avis

Furesø kommune fejrer hvert år i samarbejde med FCN og den lokale Erhvervsforening og Industriforening de mest fremgangsrige virksomheder

Traditionen tro var FC Nordsjælland i aftes med til festen, da der i Galaksen i Værløse blev uddelt hæder til det lokale erhvervsliv ved Furesø Kommunes Nytårskur 2016.

I samarbejde med Furesø Erhvervsforening og Furesø Industriforening blev der uddelt Gazelle-priser til årets mest fremgangsrige virksomheder. Hele 14 virksomheder havde i år kvalificeret sig til Gazelle-prisen og 11 var mødt frem til kommunens hyldest i Galaksen.

FC Nordsjælland har selv tidligere modtaget Gazelle-prisen og er nu traditionelt med til at hædre de nye prismodtagere. De er alle med hele medarbejderstaben og familie af FCN inviteret til Superligafodbold i Farum Park i forbindelse med forårets første kamp mandag 7. marts kl. 19.00, hvor FCN møder de danske mestre fra FC Midtjylland. Desuden er alle Gazelle-virksomhederne inviteret til VIP-spisning for to personer før kampen i de flotte lounger i Farum Park.

Borgmester Ole Bondo Christensen stod sammen med resten af byrådspolitikerne for Nytårskuren, hvor Furesø Kommune havde inviteret Erhvervsliv, samarbejdspartnere og politikere. Mikael Boutrup, formand for Furesø Erhvervsforening, og Solveig Bisgaard, formand for Furesø Industriforening, stod sammen med FCN-direktør Ole Palmå for prisoverrækkelsen. Ole Palmå fortalte i den forbindelse også lidt om FC Nordsjælland og den meget spændende udvikling, der er i gang i klubben på alle fronter. .

Erhvervskonsulent Flemming Ipsen bød velkommen til den vellykkede aften, og beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen kom med et indlæg om regeringens prioriteter.

Mange af de deltagende virksomheder i Nytårskuren er også en del af FCN Business, det store erhvervsnetværk for hele region Nordsjælland med 250 virksomheder og netværksmøder hver 14. dag året rundt.