FCN henter 21-årig offensiv spiller

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Godsway Donyoh skifter til FC Nordsjælland på en 2-årig kontrakt, og den ghanesiske fodboldspiller kan spille på de fire forreste pladser på banen. Donyoh har senest spillet for Falkenberg i Allsvenskan.

English version in the bottom.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Godsway giver os mere konkurrence på de offensive pladser, og det har vi været på udkig efter siden Bruninho forlod os. Vi er sikre på, at Godsway vil gøre alt for at gribe denne chance og arbejde hårdt for at udnytte denne mulighed. Vi glæder os til at få ham integreret på holdet.

Godsway Donyou har tidligere også spillet for Djurgården, men kommer altså nu til FCN på en fri transfer efter hans kontrakt med Manchester City er udløbet.

Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over muligheden for at tilknytte en spiller med Godsways kvaliteter til truppen.

– Godsway er et spændende talent, som afslutter godt. Han vil bringe ekstra konkurrence til de offensive pladser, og vi tror på, at vi kan få hans talent til at blomstre her i FCN. Han vil her få tid til at udvikle sig, lære klubben og resten af holdet at kende. Når han har fået tid til at falde til vil han begynde at gøre sig rigtig gældende på holdet, fortæller Kasper Hjulmand.

Godsway glæder sig til det nye eventyr, som venter ham i FCN.

– Det her er en fantastisk mulighed for mig med en klub, der spiller den type fodbold, som jeg er bedst til, og som jeg ønsker at spille. Det betyder utrolig meget for mig at komme til en klub, som tror på at give de unge spillere en chance for at spille på førsteholdet. Jeg håber på at gøre det godt i FC Nordsjælland, og på den måde kan det også vise vejen for andre Right to Dream-spillere, som drømmer at tage det næste skridt i deres karriere. Jeg skal nu bruge min første tid på at lære holdet og klubben at kende, siger Godsway.

English version: Godsway_Donyoh

Facts om Godsway Donyoh
Født: 14.10.1994
Højde: 178cm
Vægt: 71kg
Nationalitet: Ghana
Klubber: Right to Dream, Manchester City, Djurgården og Falkenberg
Trøjenummer: 31