FCN belønner Mads ‘Mini’ Pedersen med kontraktforlængelse

Kategorier

Mads 'Mini' Pedersen er tilbage efter en længere skadespause.

Foto: Rie Neuchs

Den 19-årige venstreback har underskrevet en to årig forlængelse, og en af klubbens egne kan nu forsætte udviklingen i klubben. 16 ud af Superliga-truppens 26 spillere har spillet ungdomsfodbold i FC Nordsjælland.

Mads ’Mini’ Pedersen blev i sommer rykket op i Superliga-truppen sammen med Mathias Jensen, Adnan Mohammad, Souheib Dhaflaoui og Christian ’TK’ Køhler.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Helt overordnede er det glædeligt at endnu en af vores egne spillere, som endda har været igennem hele systemet med Fodbold Samarbejdet Nordsjælland (FSN), nu får forlænget sin kontrakt. Det ligger i klubbens DNA at give unge spillere chancen, og det her er endnu et skulderklap til det store arbejde som laves ude i vores samarbejdsklubber og i vores ungdomsafdeling.

– Mads  er en venstreback med en unik speed og et godt venstreben, og så har han indstilling til at ville være bedre i hverdagen. Hans hårde arbejde på træningsbanen har også båret frugt, da han i årets sidst kamp startede inde og leverede en stærk præstation og fik vist noget af det store potentiale, som han besidder.

Mads ’Mini’ Pedersen glæder sig over forlængelsen af kontrakten.

– Jeg er utrolig glad for, at FCN har valgt at forlænge med mig, det giver mig et selvtillids boost. Og jeg er stolt over at kunne få lov til at forsætte min udvikling som spiller og menneske i FCN.

– Jeg forventer, at den næste tid bliver spændende og udfordrende med ny cheftræner. Lige nu vil jeg glæde mig til at skulle i gang igen med truppen, hvor jeg tror der venter en hård opstart og så ligger der en lille gulerod forude med U/21-landsholdstur, som jeg skal af sted med for første gang, fortæller Mads ’Mini’ Pedersen.

19-årige Mads ”Mini” Pedersen fik sine første fodboldstøvler på som 3-årig i Snekkersten med far som træner. Tre år senere skiftede han til Nivå-Kokkedal, og fra han var 9 til 12 år spillede han i HUI. Herfra kom Mads ”Mini” Pedersen også med i FC Nordsjællands specifiktræning via FSN samarbejde, ved siden af klubtræningen, og som 12-årig skiftede han til Farum Boldklub, så han har et langt udviklingsforløb i FC Nordsjælland.

Venstrebacken deltager i U/21-landsholdets træningstur til Tyrkiet januar, sammen med Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Marcus Ingvartsen og Emiliano Marcondes.

Se interview med Mads ‘Mini’ Pedersen efter han startede inde for første gang i efterårets sidste kamp.