FC Nordsjælland tilføjer tysk mentalitet til trænerteamet

Kategorier

Otto Addo er 40 år, og ny assistenttræner.

English version can be found below.

Otto Addo vil fra på mandag være en del af trænerteamet i FC Nordsjælland, som assistenttræner. Addo er født og opvokset i Tyskland og har en lang Bundesliga-karriere bag sig. Han har også spillet VM i 2006 med Ghana.

Sportschef Carsten V. Jensen udtaler:

– Vi har været på udkig efter en træner, som forstår både den europæiske og afrikanske mentalitet. Otto er født og opvokset i Tyskland og har med godt 300 Bundesliga-kampe et naturligt kendskab til den tyske moral og disciplin, som vi mener, vil være vigtig for at få vores spillere til at forstå, hvad det kræver at spille på det højeste niveau, siger Carsten V. Jensen.

Otto Addo har vundet den tyske Bundesliga med Borussia Dortmund og spillet i UEFA Cup finalen. Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til at arbejde sammen med Otto Addo.

– Otto ser fodbold på samme måde, som vi ønsker at spille her i FCN, og hans karriere både som træner og spiller i Tyskland har givet ham værdifuld erfaring. Den erfaring vil blive vigtig for vores arbejde i dagligdagen på træningsbanen både for vores spillere, men også for resten af trænerteamet, fortæller Kasper Hjulmand.

Den nye assistenttræner startede sin træner karriere i Hamburger SV, hvor han haft ansvaret for klubbens U/19-hold, men også hjulpet med omkring både reserve- og førsteholdet i perioder.

– Jeg glæder mig virkelig til denne nye mulighed, og jeg glæder mig til at møde mine nye trænerkollegaer og selvfølgelig spillerne. Jeg er begejstret for det talent, som allerede er i klubben, og som jeg selv har stiftet bekendtskab med, når vi har mødt FCN’s ungdomshold i træningskampe. Det talent krydret med spillere fra Right to Dream, vil give os en unik chance for at udvikle spillere til det højeste niveau, siger Addo.

Otto Addo vil være på træningsbanen med holdet for første gang på mandag, når holdet starter træningen op igen.

Facts om Otto Addo:
Født: 09.06.1975 i Hamborg
Nationalitet: Ghana
Landskampe: 15 kampe
Spillerkarriere: VFL 93 Hamburger SV, Hannover 96, Borussia Dortmund, FSV Mainz og Hamburger SV
Trænerkarriere: Hamburger SV

English version: FC Nordsjælland adds German mentality to the coaching team