Dnipro bliver sidste træningskamp

Kategorier

Den sidste træningskamp på træningslejren er på plads, og det bliver mod Europa League finalisterne fra Ukraine FC Dnipro, som i sommer tabte finalen med 3-2 til Sevilla.

Ukrainerne er ligesom FC Nordsjælland på træningslejr i Tyrkiet, og kampen bliver spillet den søndag den 21.februar. Med Dnipro på plads bliver det til tre kampe i Tyrkiet, mod Karpaty Lviv og FC Sloboda Tuzla.

Karpaty ligger nummer 8 i den ukrainske Premier League, mens Sloboda Tuzla er nummer 1 i den bosniske Premier League.

Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over den stærke modstand som venter i Belek i Tyrkiet.

– Vi har jo tidligere mødt Dnipro på La Manga, hvor vi vandt 4-1, så der er gode minder. Dnipro er et super hold, hvor vi kan forvente at blive top matchet og det vil være et perfekt afsæt frem mod Superliga-starten. Karpaty og Tuzla er også dygtige modstandere, det ligner gode hold vi skal op i mod. Vi har dog i første omgang et stykke arbejde, som skal gøres herhjemme med den fysiske form, før vi kan tænke alt for meget på træningslejr, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland tager af sted den 11.februar og ind til den 22.februar, og har dermed en uge hjemme i Farum inden Alka Superliga starter den 28.februar på udebane mod Viborg.

Få overblikket over alle træningskampene HER.