Bruninho kåret til Efterårets Spiller

Kategorier

Brasilianske Bruninho blev en klar vinder i afstemningen blandt klubbens fans om, hvem der har været FC Nordsjællands bedste spiller i efteråret 2015. Nummer 2 blev Stanislav Lobotka og unge Marcus Ingvartsen løb med 3. pladsen.

Bruninho har imponeret de fleste danske fodboldfans i dette efterår, hvor han med 9 mål i 15 kampe for FC Nordsjælland har taget Alka Superligaen med storm. Med 49% af stemmerne blev brasilianeren da også en stensikker vinder af titlen som Efterårets Spiller 2015 i FC Nordsjælland.

Staninslav Lobotka, der ligesom Bruninho også kom til FC Nordsjælland i løbet af efteråret, kom ind på andenpladsen i afstemningen. Den unge slovakiske midtbanespiller modtog 15% af stemmerne og står i alt noteret for 12 Alka Superliga-kampe for FC Nordsjælland.

På tredjepladsen i afstemningen kom 20-årige Marcus Ingvartsen med 10% af stemmerne. Ingvartsen har også haft et flot efterår, hvor han står noteret  for 3 scoringer, hvor især målene mod AaB og AGF hjemme i Farum Park vil blive husket som nogle rigtig flotte scoringer.

Vinderen i konkurrencen:

Vinderen af den signerede FCN-trøje, der var på højkant i konkurrencen, blev Cecilie Emilia Sass Csiszar. Du ønskes et stort tillykke og du bedes kontakte info@fcn.dk, hvor du skal oplyse, hvilken størrelse du ønsker trøjen i, samt hvilken adresse præmien skal leveres til.