Stort salg af Bruninho til Kina

Kategorier

FC Nordsjælland sender efter kun et halvt år den brasilianske angriber til den kinesiske klub Guangzhou R&F F.C.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Det har ikke været nogen nem beslutning at skulle sælge Bruninho, som har imponeret os alle på den korte tid han har været i klubben. Der er dog også de økonomiske overvejelser, og her må vi sige at dette tilbud er et som vi ikke kan takke nej til, som gør det til en af de bedste transfers i klubbens historie. Transferen er det perfekte afsæt for det det nye projekt, og giver os muligheden for at kunne tage de rigtige beslutninger for at sammensætte det rigtige hold uden at være tvunget til yderligere salg.

– Alle i klubben kan være stolte over at vi på kort tid har været med til at bringe Bruninho op på dette niveau, som har gjort ham attraktiv for andre klubber. Vi ønsker Bruninho held og lykke i fremtiden.

Brasilianeren er stolt over den nye mulighed med skiftet til Guangzhou R&F F.C.

– Jeg vil først takke alle i FC Nordsjælland, for uden dem var jeg ikke kommet her til på så kort tid. De har gjort mig til en bedre spiller, og jeg skylder dem rigtig meget og jeg har virkelig været glad for min tid i klubben. Der er dog et stort potentiale i klubben, med de unge spillere, som jeg har set både i førsteholdstruppen, men også på ungdomsholdene når vi har trænet dem. Denne mulighed er dog unik for mig, og en som jeg skal gribe og som jeg vil glæde mig til, siger Bruninho.

Bruninho nåede 16 kampe og scorede 9 mål for FC Nordsjælland. Se alle brasilianerens mål herunder.

English version: Great sale of Bruninho to China