Bruninho: Jeg er okay

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Den brasilianske angriber afholder ferie i hjemlandet, hvor han desværre har været udsat for nogle yderste ubehagelige oplevelser. Heldigvis er FCN-topscorer i god behold efter at være blevet røvet to gange.

– Jeg er okay, det har selvfølgelig været virkelig ubehageligt og jeg er stadig rimelig chokeret. Min familie har det godt, og der er ikke sket os noget. Nu ser jeg frem til at komme tilbage til Danmark og træne igen med resten af FCN-spillerne, afslutter Bruninho.

Bruninho vender tilbage til Danmark i det nye år, når FCN igen starter træningen den 11. Januar i Farum.

– Vi støtter selvfølgelig Bruninho efter denne oplevelse, og vi har været i kontakt med ham og hans agent omkring situationen og tilbudt vores hjælp. Vi er glade for at Bruninho og hans familie er god behold. Nu skal det bare blive 11. Januar, så vi kan få alle drengene tilbage i træning og tage fat på forberedelserne til Superligaen, siger Carsten V. Jensen.