Ramón Rodrígues: Ekstra motivation for mig

Kategorier

Ramón Rosrígues i nærkamp med Durmisi

Foto: Boesenfoto.dk

For brasilianske Ramón Rodrígues endte Brøndbys seneste besøg i Farum Park som en trist oplevelse, da dommeren fejlagtigt gav Brøndby et straffespark for et sammenstød mellem Ramón og Brøndbys Ronnie Schwartz et par meter udenfor feltet.

Da den 25-årige forsvarer samtidigt fik direkte rødt kort og dermed to spilledages karantæne, og han måtte se Brøndby snuppe alle tre point i en kamp, som FCN ellers havde domineret, var det en ekstra bitter oplevelse for Ramón i sin første kamp fra start på hjemmebane:

– Jeg glemmer selvfølgelig aldrig den kamp. Vi var i gang med en rigtig god holdpræstation, men så kom det øjeblik og den kendelse, der ændrede hele spillet. Vi havde ikke heldet i den situation, og den giver mig en ekstra motivation. Vi vil gøre alt for at få revanche og vinde denne gang.

– Det vil vi selvfølgelig også, fordi det er sidste kamp inden pausen, og det er vigtigt for os at vise noget på hjemmebane. Det skylder vi publikum i Farum Park, lyder det fra Ramón Rodrígues, der siden karantænen efter Brøndby-kampen har spillet fast som højre back og nu er noteret for 12 kampe for FCN.

– Vi skal slutte godt af, og så har vi et par måneder til at få holdet spillet rigtigt sammen til forårssæsonen. Jeg har lært meget af min korte tid i klubben. Om hvordan vi træner, og hvordan vi organiserer os som hold.

– For mig har det været en ny mentalitet i forhold til spillestilen hos Trencin. Og vi er flere nye, så jeg er sikker på, at holdet bliver bedre til foråret, når vi har fået mere tid til at træne sammen og lære måden, man gør tingene på her i klubben, siger Ramón Rodrígues, der ligesom Lobotka kom til FC Nordsjælland fra det slovakiske mesterhold AS Trencin kort før transfervinduet lukkede.