Ólafur: Bliver en krig mod Brøndby

Kategorier

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland og Brøndby IF møder hinanden på søndag i årets sidste kamp, og det bliver i Farum Park. Den kamp bliver ifølge cheftræner Ólafur Kristjánsson et intenst opgør.

– Det bliver en svær kamp, som vi glæder os helt vildt til. Brøndby har brug for at revanchere sig for at holde fast i toppen af rækken. Derfor indstiller jeg spillerne på en krig og en kamp, som bliver intens. Det er et meget erfarent og duelstærkt hold, som har prøvet meget.

– Vi skal sørge for at spille hurtigt, så vi undgår duellerne. Vi er helt klar over, hvad der venter os, og vi har gjort alt, hvad vi kan, for at forberede os på det. Vi skal spille op til vores bedste, men vi har haft en rigtig god træningsuge og der har været energi i drengene for at slutte godt af her i Farum Park, hvor vi ser frem til at få fyldt stadion med en masse tilskuere, siger cheftræneren.

Der er kickoff kl.16.00 på søndag i Farum Park. Fan Baren og FCN Fun Zone åbner kl.14.00, mens stadion åbner kl.14.30.

KØB BILLET HER.