Kontraktforlængelse til Emre Mor på plads

Kategorier

Farum Park. Resultat 0-2

Tre et halvt årig forlængelse til 18-årige Emre Mor betyder, at han fra januar kommer til at indgå på fast basis i Superliga-truppen.

Sportschef for FC Nordsjællands akademi Jan Laursen udtaler:

– Vi glæder os over, at vi allerede nu kan have den første spiller fra vores nuværende U/19-trup på plads til at indgå i Superliga-truppen. Det er en vigtig kilde for fremtidens FCN, at vi kan fortsætte med at fodre vores Superliga-hold med dygtige spillere fra vores akademi. Der skal lyde en kæmpe ros til U/19 Cheftræner Morten Karlsen og teamet omkring U/19-holdet samt Emres U/19 holdkammerater, som har været afgørende for, at han allerede nu har niveau til at blive en fast del af Superliga-truppen.

– Emre har vist nogle store kvaliteter, og han har forbedret sig meget fra han kom til klubben for et år siden. Han har nogle tydelige spidskompetencer, og derfor er det naturligt, at vi gerne vil se ham forsætte i FCN. Vi glæder os til at se ham udfolde sit talent endnu mere og håber, han vil udnytte denne gode mulighed, han har fået for at kunne udvikle sig yderligere i FCN på højeste plan i dansk fodbold. Forudsætningerne er også gode i det han jo allerede har trænet og spillet kampe med mange af de andre i Superliga-truppen, som også har taget vejen via akademiet, fortæller Jan Laursen.

18-årige Emre Mor fik sin Superliga-debut mod Randers FC, og var med fra start i søndagens kamp mod Brøndby IF, og den offensive spiller jubler over kontraktforlængelsen.

– Først debut, og nu en forlængelse af kontrakten. Det er to store drømme, som går i opfyldelse for mig. Stor tak til mine holdkammerater på U/19-holdet og trænerne. De har hjulpet mig rigtig meget, og har været gode til at tage imod mig.

– Jeg er virkelig spændt på fremtiden, men også stolt over det. Nu vil jeg glæde mig til at kunne hjælpe holdet hver dag, og det kribler i mig for at vise alt det jeg kan frem, både for medspillerne, trænere og fansene derude, fortæller Emre Mor.

Emre Mor har spillet 19 U-landskampe og scoret tre mål, er topscorer i U/19-ligaen, og vil altså allerede fra januar blive en fast del af FC Nordsjællands Superliga-trup.