Ingvartsen: Fuld power så vi kan smadre Brøndby

Kategorier

Marcus Ingvartsen gratuleres med én af sine scoringer.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands unge frontangriber er ligesom alle holdkammeraterne opsat på at sætte punktum for efteråret med sejr

– Vi har revanche til gode, både fra kampen mod Brøndby sidst, og de to skuffende resultater mod SønderjyskE og Randers. Det er vigtigt at få en god følelse at gå på ferie med, så vi går til kampen med masser af iver og vildskab. Den skal have fuld gas.

– Nederlaget mod Brøndby sidst irriterede os, og der skal nok komme knald på igen. Kan vi slutte af med en sejr, er vi tæt på Brøndby og kan orientere os opefter. Det er så vigtigt, at vi holder os til, hvor vi selv synes, vi hører hjemme.

Sådan lyder det fra den kun 19-årige angriber, Marcus Ingvartsen, der har spillet med i samtlige 17 kampe i denne sæson og har scoret tre gange. I Randers var Ingvartsen også kun få centimeter fra at blive målscorer med to hovedstød på overliggeren.

– Det var ærgerligt, at jeg ikke fik headet lidt lavere, så jeg må lige have hovedet justeret. Jeg ved godt, at det er vigtigt, jeg stepper op og får lavet mål. I Randers havde vi ikke Bruninho med. Og nu er John også skadet, så selvfølgelig skal jeg præstere. Men der er også andre på holdet, der kan lave mål.

– Jeg har fået meget spilletid i denne sæson og også en stribe i startformationen på det seneste. Det er min favoritplads helt i front som midterangriber, og så kræver det selvfølgelig også nogle flere mål fra min side, siger Marcus Ingvartsen, der trods sin unge alder har meget erfaring. Også fra U/21 landsholdet, hvor han scorede et flot mål sidst.

FC Nordsjælland stiller uge efter uge med Superligaens yngste mandskab, og med Patrick Mtiliga i karantæne og Joshua John skadesramt, bliver gennemsnitsalderen mod Brøndby ekstra lav. Men mange af de unge FCN-spillere har efterhånden en hel del Superligaerfaring.

Og så har de klubbens DNA og spillestilen på rygraden, for de fleste er af egen avl. Det gælder således også Marcus Ingvartsen, som har haft hele sin opvækst i Farum Midtpunkt, og han startede i Farum Boldklub som 5-årig.

– Vi glæder os til kampen mod Brøndby, og jeg er sikker på, at hele holdet vil give alt. Vi kommer med energi og fuld power, så vi kan smadre Brøndby. Det er vigtigt, at vi står sammen som hold og klub og får den sejr, der betyder så meget, siger Marcus Ingvartsen.