Efterårets Spiller 2015 – hvem har været bedst?

Kategorier

Efterårets sidste kamp er spillet, og det betyder at vi skal have kåret Efterårets Spiller. Det har været et efterår, som er gået op og ned. Truppen er blevet suppleret med friskt pust udefra med Rámon Rodrígues, Stanislav Lobotka og Bruninho, mens klubbens unge spillere har fået endnu mere hår på brystet ved at spille mange kampe.

Mener du det skal være Bruninho, Andreas Maxsø, Martin Vingaard, Stanislav Lobotka, David Jensen eller en af de andre i truppen, som skal have titlen som Efterårets Spiller i FC Nordsjælland, så skal du stemme nedenfor.

Ved at komme med din stemme deltager du i konkurrencen om en signeret FCN-trøje i din størrelse. Afstemningen slutter fredag den 11. december kl.10.00.

Opdateret: Fredag den 11.december.
Afstemningen er nu afsluttet, og på mandag vil Efterårets Spiller blive præsenteret.