‘Det Gode Værtsskab’ – 500 grillpølser deles ud til BIF

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Til søndagens opgør mod Brøndby IF vil der, som led i Alka Superligaens kampagne ’Det Gode Værtsskab’, være en lille overraskelse i ærmet til de første tilskuere, som kommer til Farum Park. Tiltaget er finansieret af Divisionsforeningen.

Det betyder, at de første 500 tilskuere, som kommer ind på stadion vil kunne få 1 grillpølse med 2 brød gratis. Tilskuerne vil få én coin, som kan anvendes i boderne, og dermed få stillet den værste sult.

FC Nordsjælland kan glæde sig til at det i runde 28 vil være FCN-fansene tur til at være modtagere af denne kampagne, når holdet besøger Brøndby stadion i maj måned.

FCN glæder sig til at tage i mod Brøndbys fans, og håber at alle får en god oplevelse på tribunen.

Du kan købe din billet til kampen HER.