Vingaard: Vi skal angribe muligheden

Kategorier

Martin Vingaard har lavet fire måloplæg og et mål i denne sæson.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland har mod SønderjyskE igen chancen for at koble sig på i toppen og bane vejen for en sjov og spændende forårssæson.

– Nu skal vi angribe muligheden for at holde fast i sub-toppen. Med udesejren i Hobro har vi igen bragt os i en god position, og denne gang skal den udnyttes.

– Vi har tre kampe tilbage og kan skabe os et rigtig godt fundament til forårssæsonen. Det er altid sjovere at spille med om noget højt oppe i tabellen, og slår vi SønderjyskE, er vi rigtig godt med fremme, siger Martin Vingaard.

Flere gange i denne sæson har FCN på hjemmebane haft en gylden chance for at træde et stort skridt opad fra det brede midterfelt, uden at det er lykkedes.

– Det har vi forhåbentlig lært af nu. Vi har ikke været dygtige nok hidtil i den situation, og det er også en svær størrelse, når der pludselig er opskruede forventninger. Men det skal vi lære at tackle som hold, så vi angriber kampen og tager chancen, når den er der, lyder det fra FC Nordsjællands viceanfører.

Martin Vingaard skal også selv være én af dem, der går forrest, når FCN går i offensiven. I positionen lige bag angriberne er Martin Vingaard i høj grad med til at støbe kuglerne. Han er lige nu holdets assist-konge med næstsidste fod på bolden ved fire af FC Nordsjællands scoringer, mens han selv har nettet en enkelt gang.

– Det er jo en del af mit spil at være chanceskabende, og jeg er lige så glad for at lave assist som for selv at score. Det er dejligt at være registreret for mange måloplæg, siger Martin Vingaard.

For at få en assist kræver det imidlertid ikke bare en god aflevering men også en skarp afslutning fra en holdkammerat:

– Jeg må bare sørge for at lave chancen så oplagt, at de ikke kan undgå at score. Så er det problem løst, kommer det med et grin fra Vingaard.

Kom i Farum Park i morgen lørdag kl. 15.00 og se FC Nordsjællands vigtige kamp mod SønderjyskE. Køb din billet HER