Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Ólafur Kristánsson aktiv på sidelinjen.

FC Nordsjælland spiller i dag Superligakamp kl. 16.00 på DS Arena i Hobro. Her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT…

…FCN og Hobro kun har mødt hinanden i Superligaen de tre gange i sidste sæson, samt kampen i Hobro i denne sæson. De fire kampe har givet to sejre til FCN, én sejr til Hobro og én uafgjort kamp.

…FCN vandt det seneste møde på DS Arena i Hobro med 3-1 på to mål af Bruninho og ét af Gudi Thórarinsson.

…Hobro for 14 dage siden sagde farvel til cheftræner Jonas Dal, der nu står i spidsen for Esbjerg. Hobro har i stedet forfremmet Lars Justesen, bror til Mads Justesen, til cheftræner. Lars Justesen debuterede med en sejr over AGF, men i sidste uge led Hobro et stort nederlag til AaB i Aalborg.

…Joshua John spiller sin kamp nr. 100 for FC Nordsjælland, hvis han kommer på banen i Hobro. Dermed bliver Joshua John den 19. spiller på det Hall of Fame galleri, FCN har i Farum Park over spillere med 100 kampe for klubben.

…dagens dommer, 38-årige Michael Tykgaard, er i gang med sin 6. sæson som Alka Superliga dommer. Han har senest dømt en kamp med FCN som deltager i 7. spillerunde af denne sæson, hvor Brøndby gæstede Farum Park.

…den tidligere FCN-angriber Mikkel Beckmann nu spiller for Hobro, men er ude af spillet med en skade. Mikkel Beckmann spillede 9 kampe for Hobro i sidste sæson men har slet ikke været på banen i denne sæson.

…Hobro har backen Adama Tamboura i karantæne til kampen mod FCN. Det var Adama Tamboura, der efter skiftet fra Randers, kostede Hobro skrivebordsnederlaget til AGF, fordi klubben ikke havde alle papirer i orden.