U/13 er på tur til Manchester

Kategorier

Farum BK/FCN U/13 er i denne uge i Manchester, hvor holdet skal spille tre kampe mod stærke modstandere. Tirsdag tabte drengene 1-3 til Manchester City i en god kamp

De succesrige U/13 fodbolddrenge fra Farum BK/FCN bliver udfordret maksimalt i denne uge, hvor holdet er på tur til Manchester og møder stærk modstand. Tirsdag indledte drengene med et nederlag til Manchester City. På torsdag gælder det Liverpool og lørdag sluttes turen af med en kamp mod Accrington.

Kampene spilles alle tre som fire halvlege af 20 minutter hver, og i går indledte Farum BK/FCN i flyvende stil med scoring af Christian allerede i det andet minut efter en indøvet hjørnesparksdetalje. Det lykkedes dog Manchester City at få udlignet i slutningen af 1. halvleg.

2. halvleg blev rigtig skidt for Farum-drengene. Manchester City bragte sig foran 3-1, og der blev derfor omrokeret lidt til 3. halvleg for hurtigt at få sat prop i. Det lykkedes fint, og selv om City-drengene var mest boldbesiddende, stod akademi-holdet fra FCN godt defensivt og spillede sig fint frem af banen.

Kampbilledet i 4. halvleg var nogenlunde det samme, og der blev ikke scoret mere i kampen, selv om begge hold tilspillede sig gode målchancer. I dag træner holdet for at gøre sig klar til mødet med Liverpool i morgen kl. 19.00, så de kan lære maksimalt af turen og den anderledes modstand.