Tre FCN-spillere på Danmarks U/21 landshold

Kategorier

Marcus Ingvartsen har scoret tre mål for FCN i Superligaen og tre mål for Danmarks U/21 landshold i dette efterår.

Foto: Boesenfoto.dk

Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen er med i truppen til Danmarks vigtige EM kvalifikationskampe mod Rumænien og Armenien.

Fredag viste Marcus Ingvartsen sine evner som målscorer mod Esbjerg, og i dag kan han sammen med Andreas Maxsø og Pascal Gregor glæde sig over udtagelse til Danmarks U/21 landshold, der fredag 13. november spiller i Rumænien og hjemme mod Armenien tirsdag 17. november i Aalborg.

Landstræner Niels Frederiksen satte i dag navne på 16 mand til truppen, mens de to sidste udtages senere på ugen.

FC Nordsjælland har ligesom Brøndby tre spillere i truppen, mens AaB er repræsenteret med to spillere. De resterende otte spillere i truppen er fordelt på otte forskellige klubber, heraf tre udenlandske klubber.

Læs om landsholdsudtagelsen HER