Støt Nordsjællands Hospital og køb varme drikke mod SønderjyskE

Kategorier

Til lørdagens kamp mod SønderjyskE vil alle pengene fra salget af varme drikke på stadion gå ubeskåret til Nordsjællands Hospitals Børne- og Ungeafdeling.

Initiativet er en del af FC Nordsjællands CSR-arbejde, som kaldes ’Den Røde Tråd’. FC Nordsjælland nyder godt af en stærk og stigende opbakning i regionen og det betyder meget for klubben, at være en aktiv del af nærmiljøet.

En del af den indsats er formaliseret i det samarbejde, som efterhånden har eksisteret i 6 år med Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, som FCN besøger med spillere, yder kontant støtte til, og forsøger at bidrage til med gode oplevelser for alle.

Indsamlingen til hospitalet har allerede fået en fremragende start, da FC Nordsjællands partnere har købt mange af de tegninger, som børnene på hospitalet har lavet og som er blevet sat på auktion til fordel Børne- og Ungeafdelingen på hospitalet i Hillerød.

Køb din billet til lørdagens kamp mod SønderjyskE, så du også kan være med til at støtte hospitalet. TRYK HER.