Se topklassefodbold med U/19 og U/17

Kategorier

I morgen lørdag spiller både U/19 og U/17 efterårets sidste Ligakampe på hjemmebane. Kom i Farum Park og se det bedste af dansk ungdomsfodbold

Lørdag eftermiddags underholdning i Farum Park starter kl. 13.00, hvor FCN U/19 tager imod OB, og tigrene går på jagt efter den fjerde sejr i træk.

FCN topper U/19 Ligaen med 23 point for sæsonens første 9 kampe, og holdet er fortsat ubesejret i rækken. Med en sejr over OB vil FCN også være sikker på at holde førstepladsen vinteren over. Efter kampen mod OB resterer der inden juleferien kun udekampen mod Randers lørdagen efter, og FCN har i øjeblikket et forspring på fire point til de nærmeste forfølgere.

Kl. 15.15 overtager FCN U/17 Farum Park, også til en kamp mod OB. I U/17 Ligaen er FCN i øjeblikket placeret på andenpladsen med 22 point for 11 kampe, og dermed ligger FCN for andet år i træk med helt fremme med mulighed for medaljer igen i denne sæson.

FC Nordsjælland har gennem nu mange sæsoner præget den absolutte top i dansk ungdomsfodbold og produceret stribevis af talenter til både FC Nordsjællands eget Superligamandskab samt andre klubber i dansk fodbolds to bedste rækker.

Af sidste års U/19 mandsskab rykkede hele fem spillere direkte op i den nuværende Superligatrup, mens andre spillere fra holdet spiller på højt plan i andre klubber. Det er således dansk ungdomsfodbolds topklasse, man kan følge i Farum Park.

Kom og få en god eftermiddag med underholdende fodbold og noget at lune sig med fra boden under A-tribunen. Der er gratis adgang.