Reserverne stod flot imod Superliga-modstand

Kategorier

Farum Park. Resultat 2-0

FC Nordsjælland spillede mandag eftermiddag den sidste reserveholdskamp i efterårets række, og det blev med fuld Superliga-matchning fra FC København. FCK’erne fik deres kamp mod FC Midtjylland aflyst søndag aften, og det betød at de dukkede op med de 11 spillere, som skulle have startet inde mod FCM.

Det gjorde kun opgaven endnu sjovere og udfordrerne for de unge FCN-spillere, og de gik til opgaven med grum hals. FCK’erne havde dog det fysiske overskud i 1.halvleg, og allerede i det 5. minut viste Andreas Cornelius et kraftfuldt venstreben frem, da han hårdt sparkede den ind bag Alex Runarsson i målet. Islændingen var tilbage i målet efter at have været ude med en brækket knogle i håndledet siden starten af september.

FCK forsatte overtaget, og i det 20 minut blev det 2-0 efter et godt gennembrud fra Peter Ankersen, hans afslutning blev reddet af Alex, men Kasper Kusk var hurtigst over returen og scorede altså til 2-0. Godt 10 minutter før pausen blev det til 3-0, Federico Santander satte en lang tå på et hjørnespark og bolden sjuttede ind langs jorden midt i målet.

Det blev dog til 3-1 før pausen. FCN fik presset FCK-forsvaret til en svipser, og Oliver Thychosen kunne drible forbi Stephan Andersen og putte bolden i det tomme mål.

TIl 2.halvleg blev der skiftet stort ud på FCK-holdet, og det gav FCN mere spil og der var mulighed for flere mål i begge ender. Med 20 minutter tilbage af kampen var Adnan Mohmmad hurtig til at opfange en skæv tilbagelægning fra FCK’s Pelle Nilsson og Mohammad blev fældet af FCK-målmanden i feltet. Oliver Thychosen  sparkede fra pletten til 3-2.

Kampen sluttede 3-2 til FCK, og First Team Coach Peter Feher var glad for den stærke modstand, som FCN-holdet havde mødt.

– Godt for vores unge drenge at møde Superliga-modstand og vi kunne se hvem af vores der kunne være med, og hvilke der skal endnu mere op i gear. Vi er selvfølgelig ærgerlig over at lukke tre mål ind, men samtidig er jeg stolt over at drengene viser kvalitet og kommer tilbage i kampen, stor ros for det.

– Vi har nu kvalificeret os videre til mesterskabsspillet blandt reserverne i foråret, og det har været et mål i sig selv at komme videre der til. Det betyder, at vi får den bedste modstand i foråret, og det vil være med til at udvikle spillerne endnu mere, fortæller Peter Feher.

Du kan se stillingen i reserveholdsligaen HER.

FCN stillede op med følgende:

Alex Runarsson
Adam Örn Arnarson
Jonathan Vervoort
Nicklas Mouritsen
Mads ‘Mini’ Pedersen
Lasse Petry
Mathias Jensen
Adnan Mohammad
Emre Mor
David Moberg Karlsson
Oliver Thychosen

Bænken:
Peter Vindahl
Souheib Dhaflaoui
Johannes Ritter
Christian ‘TK’ Køhler
Andreas Skovgaard U/19
Oliver Miltoft U/19
Lucas Haren U/19