Pascal Gregor på vej mod 100 kampe

Kategorier

Pascal Gregor kan spille sin kamp nr. 100, hvis han kommer i aktion mod Hobro.

Foto: Boesenfoto.dk

Pascal Gregor har præsteret fint i efteråret hos FCN og har også spillet sig ind i midterforsvaret på U/21 landsholdet.

Trods sine kun 21 år er FC Nordsjællands midterforsvarer Pascal Gregor allerede tæt på en plads i klubbens Hall of Fame over spillere med mindst 100 kampe. Pascal Gregor spillede mod SønderjyskE sin kamp nr. 91, og han kan altså allerede midt i forårsæsonen sikre en plads på Club 100 tavlen i Farum Park.

Han vil i så fald blive den næstyngste i klubbens historie til at nå den milepæl, kun slået af Andreas Laudrup, der nåede sin kamp nr. 100 i efteråret 2012 14 dage før sin 22 års fødselsdag. Pascal Gregor fylder 22 år den 18. februar.

– Det har længe været ét af mine mål at nå 100 kampe for klubben, og det er dejligt, at det nu snart er indenfor rækkevidde. Men ellers koncentrerer jeg mig om at lære og hele tiden bygge mere på, både fysisk og i mit generelle spil.

– Det har da været et fint efterår for mig med meget spilletid både her i FC Nordsjælland og på U/21 landsholdet. Jeg håber selvfølgelig meget også at blive en fast del af U/21 landsholdet næste år. Der er hård konkurrence, men muligheden er der, hvis jeg spiller hver weekend for FCN, siger Pascal Gregor.

Han har i efteråret spillet fuld tid i samtlige kampe for FC Nordsjælland bortset fra udekampen mod AGF, hvor han afsonede en spilledags karantæne.

Pascal Gregor er ikke tilfreds med resultaterne på hjemmebane og håber, at holdet kan råde bod på det med en god efterårsafslutning:

– Vi har gjort det meget godt på udebane i efteråret, men vi burde have fået flere point på hjemmebane. Bare et par sejre mere i Farum Park havde givet en rigtig fin udgangsposition til forårssæsonen, men nu må vi prøve at hente det i de to sidste kampe.

– Det bliver svært i Randers, der har et godt hold og flere gange har haft held med at mase os med et højt presspil. Det skal vi revanchere på lørdag, og vi har da en mental ballast med de udesejre, vi har fået i denne sæson.

– Vi vil altid helst have bolden, men vi må engang imellem også acceptere, at vi har bolden lidt mindre, end vi gerne vil. Så må vi i stedet kende vores besøgelsestid og få scoret på de chancer, vi også altid skaber på udebane.

– Det har vi vist, at vi kan. Også på svære udebaner, og det skal vi tage med os til Randers, siger Pascal Gregor, kun 21 år og med masser af erfaring.