Mouritsen også med på U/21 landsholdet

Kategorier

Nicklas Mouritsen lagde op til Marcus Ingvartsens scoring i Esbjerg.

Foto: Getty Images

Nicklas Mouritsen er efterudtaget og med i Danmarks U/21 trup sammen med Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen til dagens kamp mod Armenien

Danmark vandt i fredags med 3-0 på udebane over Rumænien i EM-kvalifikationsturneringen med Andreas Maxsø og Pascal Gregor  fra FCN på banen fra start og Marcus Ingvartsen på bænken. I aften gælder det så Armenien på hjemmebane i Aalborg kl. 18.45, og den kamp kan man følge live på DR3.

Til landskampen mod Armenien har FCN hele fire spillere med i truppen, idet Nicklas Mouritsen blev efterudtaget straks efter kampen i Rumænien. Der er altså mulighed for fire FCN-spillere i aktion i den vigtige U/21 landskamp, hvor Danmark med en sejr over Armenien kan rykke helt frem i toppen af gruppen.

Også FCN’s midtbanespiller Stanislav Lobotka skal i kamp i aften for Slovakiets U/21 landshold, der hjemme tager imod Holland.