Maxsø’s karantæne point trækkes tilbage

Kategorier

Andreas Maxsø modtog 4 strafpoint efter han fejlagtigt modtog et gult kort, efter at dommer Jakob Kehlet havde dømt et forkert straffespark. Kehlet vurderede at Andreas Maxsø havde blokeret et skud med armen, men allerede da forsvarsspilleren rejste sig op med hovedet fyldt med blod kunne dommer Kehlet se, at han havde vurderet forkert.

Straffesparket blev dog desværre ikke ændret, men de 4 strafpoint, som det gule kort medførte er nu blevet annuleret af Fodboldens disciplinærinstans.

– Det var jo nærmest en dobbelt straf jeg modtog. Straffesparket og en potentiel efterfølgende karantæne, og jeg har været sur over det. Men jeg er selvfølgelig glad for at der er blevet rettet op på den ene ting, men det havde været mere positivt, hvis vi slet ikke havde stået i denne situation. Den vrede vi nu har indvendigt, skal bruges til at levere en holdindsats af de større, når vi på lørdag skal møde Hobro, fortæller Andreas Maxsø.

Derudover er der byttet rundt på det gule kort, som Stanislav Lobotka fik i kampen mod AaB. Frisparket i det 52 minut blev ikke begået af Lobotka, men derimod Lasse Petry, som istedet har fået de 6 point.