John hyldes med blomster for 100 kampe

Kategorier

Joshua John jubler over sin scoring mod Hobro.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Joshua John spillede sin kamp nummer 100 for FC Nordsjælland mod Hobro, og hollænderen krydrede jubilæet med en super præstation og et matchvinder mål.

Traditionen tro vil 100 kamps-jubilaren modtage blomster før kickoff på lørdag mod SønderjyskE. Kampen sparkes igang kl.15.00 i Farum Park.

Hollænderen har været en farlig herre i sin tid i FCN, hvor han har scoret 27 mål og lavet 20 assist. Hvilket betyder at John næsten har været med i et mål i hver anden kamp han har deltaget i. En statistik, som John også glæder sig over.

– Det lyder som en helt fin statistik, synes jeg. Det er rart at se, at man har været med i et mål i ca. hver anden kamp. Det er jo en angribers opgave, så jeg er da glad for at bidrage til så mange mål som muligt.

– Men som angriber ved man også godt, at der kommer perioder, hvor det ikke rigtigt vil lykkes at score mål eller lave oplæg. Jeg vil gerne lave mange flere for klubbens og fansenes skyld.

– Nu går vi efter endnu en sejr på lørdag mod SønderjyskE. Vi skal i den grad ud og angribe, underholde og score mål. Jeg føler vi har fået mere selvtillid og vores base er blevet bedre. Det giver os mulighed for at sprudle mere i spillet, og vi kan derfor tage flere chancer, fortæller Joshua John.

Du kan købe din billet til kampen HER.