Indsamling til Nordsjællands Hospital blev en kæmpe succes

Kategorier

38.795 kroner er der blevet indsamlet til fordel for Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, og det betyder at ’Den Røde Tråd’ endnu en gang fik massiv opbakning fra FC Nordsjællands partnere og fans rundt om i regionen.

FC Nordsjællands spillere besøgte onsdag den 4. november Nordsjællands Hospital, hvor de lavede tegninger med de indlagte børn. De tegninger er efterfølgende blevet solgt til klubbens partnere for 26.750 kroner.

– Vi er super stolte over den opbakning, som projektet har modtaget. Vi har kunnet mærke at alle har syntes det var en god ide, og de partnere som har købt tegninger har med stolthed hængt dem op. Og på selve kampdagen var der også en flot opbakning fra tilskuerne på stadion, som købte varme drikke for 12.045 kroner, hvilket altså betyder at hele beløbet kommer op på 38.795 kroner, fortæller Ole Palmå.

Penge vil blive overrakt til Nordsjællands Hospitals Børne- og Ungeafdeling den 1.december, hvor FCN kommer for at lave julehygge med de børn som er på afdelingen.

Om ’Den Røde Tråd’
Det sociale engagement og lysten til at gøre en positiv forskel i nærområdet har altid været en del af FC Nordsjællands DNA. Det har betydet mange forskellige initiativer, og i 2009 lavede FCN et reelt samarbejde med Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

I 2013 iværksatte FCN ’Den Røde Tråd’, som er den fælles betegnelse for det CSR-arbejde som FCN foretager sig i regionen, og som samtidig er symbolet på sammenhængen mellem vores egne værdier ’Holdånd, Dedikation, Mod og Glæde’, og det positive arbejde, der laves hos vores CSR-partnere.

Børneafdelingen på Nordsjællands Hospital ligger FC Nordsjælland hjerte meget nært, og der afholdes et par gange om året aktiviteter til stor glæde for alle som deltager.

Den seneste indsamling markerede dermed FC Nordsjælland start på et nyt tiltag i samarbejde med Nordsjællands Hospital, som har været med til at samle penge ind til fordel for Børne- og Ungeafdelingen på hospitalet.