Hebo: Jeg lærer en masse i Vestsjælland

Kategorier

– Jeg har spillet 12 kampe for FC Vestsjælland og fået erfaring, som jeg gerne ville og kan tage med i bagagen hjem, siger Mathias Hebo om sit lejeophold i Slagelse i dette efterår.

Kort før transfervinduet lukkede blev unge Mathias Hebo udlejet fra FC Nordsjælland til Superliganedrykkerne fra FC Vestsjælland for resten af efterårssæsonen. Og selv om det ikke er blevet til mange sejre for Slagelses-mandskabet i Bet25 Ligaen, har det været en god oplevelse for Mathias Hebo:

– Jeg havde brug for kamptid på højt plan, og det har jeg fået masser af. Jeg fik debut i pokalkampen mod Avedøre og scorede. Siden har jeg været fast på holdet og spillet 12 kampe, så jeg har fået al den spilletid, som jeg kom til FC Vestsjælland for.

– Det har givet mig mere hår på brystet, og rigtig mange oplevelser, som jeg kan tage med mig hjem i bagagen til FC Nordsjælland. Jeg føler, jeg har lært en masse, siger Mathias Hebo, der fra nytår er tilbage i FC Nordsjællands Superligatrup.

Han var med i gentagelsen af forårets pokalfinale, da FC Vestsjælland blev slået ud af FCK i DBU Pokalen i en tæt og intens kamp:

– Pokalkampen mod FCK var en stor oplevelse, selv om vi blev slået ud. Vi ville selvfølgelig også gerne have haft nogle flere point i Ligaen, men jeg synes, vi har et godt hold, og jeg tror på, at det vil lykkes at få nogle sejre i de sidste kampe her i efteråret.

– Træningen her i Slagelse er på et højt niveau, og så må resultaterne også komme. Vi holder i hvert fald hovedet højt som hold, og hele klubben er velorganiseret. Man kan godt mærke, at den lige har været en del af Superligaen.

– Nu koncentrerer jeg mig om at slutte godt af her og glæder mig så til at komme hjem og gøre mig gældende i kampen om pladserne hos FCN til foråret, siger Mathias Hebo.

Han spiller i aften Bet25 Ligakamp hjemme mod Vendsyssel, og det er muligt at følge den kamp og se Mathias Hebo i aktion direkte kl. 19 på TV3 sport1.