Hasle IF årets ungdomsklub på Bornholm

Kategorier

Ungdommen fra Hasle IF til fodbold i Farum Park

Foto: Rie Neuchs

Hasle IF har i mange år været én af FC Nordsjællands gode samarbejdsklubber og får nu af DBU Bornholm en pris for sit fornemme ungdomsarbejde.

Fodbold Samarbejde Nordsjælland arbejder altid særdeles aktivt for at gøre ungdomstræningen bedst mulig i alle samarbejdsklubberne, og rigtig mange klubber tager godt imod de mange tilbud til ungdomstrænerne. Det giver sig også positivt udslag flere steder både i dagligdagen og når der skal uddeles priser.

Således er Allerød FK netop af DBU Sjælland kåret som Årets Børneklub 2015, og på mandag er det DBU Bornholm, der priser Hasle IF som årets ungdomsklub. Med prisen følger en check på 10.000 til det fortsatte ungdomsarbejde, og den overrækkes mandag i klubhuset hos Hasle IF.

Den bornholmske klub har været en flittig gæst til fodbold i Farum Park, og billedet herover er fra forårets besøg. Hasle IF tager godt imod de inspirerende øvelser for ungdomstrænere, som alle FSN-klubberne bliver tilbudt. Hjemmearbejdet på Bornholm har også båret frugt i form af et par store bornholmske talenter, der er kommet til FC Nordsjælland for at fortsætte udviklingen.

FCN siger tillykke til Hasle IF med den velfortjente pris.