Gode minder med Mikkel Beckmann

Kategorier

Mikkel Beckmann meldte søndag ud at skader betyder at han må indstille karrieren i en alder af 32 år. Beckmann spillede en stor rolle i den sæson, hvor FC Nordsjælland hentede mesterskabet for første gang i klubbens historie. Beckmann huskes specielt for målene mod FC København i 1-0 sejren på hjemmebane og målet i mesterskabskampen mod AC Horsens. Men selvfølgelig også det flotte frisparksmål mod Juventus i UEFA Champions League.

FC Nordsjælland præsenterede i sommeren 2011 Mikkel Beckmann, som ny spiller for tigerne hvor han var med til at vinde guld, sølv og spille Champions League. Det blev til 49 kampe og 13 mål for Beckmann inden han tog turen videre til cypriotisk Apoel i 2013.

FC Nordsjælland ønsker Beckmann held og lykke efter det ærgerlige karrierestop.